Nermin Şankaya Anaokulu

Vizyon: Okul Öncesi Eğitimde geleceğimiz olan çocuklarımızın Atatürk ilke inkılaplarının bilicinde olarak yetiştirilmesinde katkıda bulunarak, vatana ve topluma faydalı bireyler yetiştirmekte öncü olan bir kurum olmaktır.

Misyon: Aile değerlerini önemseyen, çevre ve doğa sevgisinin verildiği ,araştırma isteğini ön plana çıkarma, soru soran, keşfeden, Paylaşımcı, sorumluluklarının bilicinde olan aydın bireylerin yetişmesinde katkı sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:00 - 13:00 (Sabah Grubu) 13:00 - 18:00 (Öğle Grubu)
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: SERVİS VAR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 9 DERSLİK

Telefon - (224) 2571712

WEB - https://nerminsankayaanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi. 2. Avlu Sokak.No1 Osmangazi / BURSA

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Osmangazi ilçesi Demirtaş Cumhuriyet Mahallesinde yer almaktadır

Adres - Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi. 2. Avlu Sokak.No1 Osmangazi / BURSA

Ulaşım Okulumuza ulaşım Heykel´den 17-A belediye otobüsü ile Kent Meydanından Hipodrom minibüsüyle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçeye 10 KM uzaklıkta, ile ise 15 KM uzaklıktadır.